De bedrijfs-aansprakelijkheids- verzekering biedt dekking tegen schade die is toegebracht aan personen of zaken.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB offerte en afsluiten

Wilt u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB afsluiten of een offerte ontvangen, dan regelen we dat voor u. Een ondernemer houdt van snelheid en daarom ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Wij gaan op zoek naar de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tegen een zo scherp mogelijke premie. Uiteraard verliezen we de kwaliteit niet uit het oog! Daar kunt u op rekenen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB dekking

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB biedt dekking tegen materiële schade die is toegebracht aan derden, zowel aan personen als aan zaken. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook dekking wanneer een werknemer schade lijdt tijdens de werkzaamheden. Wanneer het een verkeersongeval betreft, biedt de AVB geen dekking. U kunt hiervoor een aanvullende WEGAM verzekering afsluiten. Deze verzekering biedt dekking die de werknemer lijdt in het verkeer bij arbeid gerelateerde verkeersdeelname. Ook woon-werk verkeer is op de WEGAM verzekering gedekt.

De premie voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering AVB is afhankelijk van: de Aard van de werkzaamheden, de grootte van de onderneming en de omzet.

Wilt u een offerte ontvangen van de bedrijfsaanprakelijkheidsverzekering AVB? Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

 

Verificatie i.v.m. mogelijke spam

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.