Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen is specialist in bedrijfsautoverzekeringen. Vraag online een offerte aan voor uw bedrijfsautoverzekering of wagenparkverzekering.

Voor zakelijk of privégebruik
Bedrijfsauto’s zijn er in verschillende soorten en maten en worden zowel zakelijk als particulier gebruikt. Er worden dus ook andere eisen gesteld aan een Bedrijfsautoverzekering. Een zakelijke rijder wil misschien wat meer laadruimte en een particulier wellicht wat meer comfort. Zo is ook niet iedere verzekering hetzelfde.
Voor de verzekering zijn er ook belangrijke verschillen tussen een particuliere of zakelijke gebruiker. Een zakelijke rijder kan de BTW verrekenen en een particulier kan dit niet.
Alle belangrijke aspecten die voorkomen bij eenBedrijfsautoverzekeringnemen wij mee. Wij leveren maatwerk en nemen dus uw persoonlijke wensen mee bij de berekening van uw bestelautoverzekering. Wij gaan op zoek naar de Bedrijfsautoverzekering met de beste voorwaarden tegen de scherpste premie!

Eigen vervoerverzekering
ZZp-ers die gereedschappen vervoeren in hun bestelauto of kostbare goederen vervoeren, kunnen hiervoor een eigen vervoerverzekering afsluiten. Je verzekert je dan tegen de gevolgen van inbraak, diefstal of schade. De eigen vervoersverzekering zorgt ervoor dat bij dit soort gebeurtenissen de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijft.
Wil;t u meer informatie? Neem dan contact op met Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen of vul het contactformulier in